Η δικηγορική εταιρεία Ιωάννης Παπαζαχαρία Δ.Ε.Π.Ε. εδρεύει στην Πάφο και παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του δικαίου με αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό. Ιδρύθηκε το 1988 από τον Ιωάννη Παπαζαχαρία και έχει αντιπροσωπευτικά γραφεία στην Λεμεσό και τον Πειραιά, καθώς και συνεργάτες σε πολλές άλλες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ρωσία.

Τα γραφεία μας είναι κατάλληλα στελεχωμένα και κατέχουν γνώση και εμπειρία για να σας προσφέρουν άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση στις νομικές σας υποθέσεις αλλά και νομική υποστήριξη για τον στρατηγικό σχεδιασμό των επιχειρηματικών σας κινήσεων.

Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας βασίζεται στην ικανότητα μας να προσφέρουμε νομικές υπηρεσίες με βάση την αποδοτικότητα και την πρακτικότητα, την πολύχρονη πείρα και εις βάθος γνώση του νομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Παρέχουμε υπηρεσίες σε πελάτες με διαφορετικές ανάγκες και στόχος μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες συγκεκριμένα για τις ξεχωριστές περιστάσεις του κάθε πελάτη.

Η Ιωάννης Παπαζαχαρία Δ.Ε.Π.Ε. προσφέρει ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τομέων του Εταιρικού και Εμπορικού Δικαίου, Φορολογικού Σχεδιασμού, Επενδύσεων και Ακίνητης Ιδιοκτησίας, Μεταναστευτικού Δικαίου, Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Ναυτικού Δικαίου, Δικαστηριακών Θεμάτων και Διαιτησίας.

“ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ”

“ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΡΙΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ”

                         

Η Εταιρεια Μας

  1. 1988

    Ίδρυση του δικηγορικού γραφείου Ιωάννης Παπαζαχαρία στην Πάφο, Κύπρος

  2. 2008

    Σύσταση ως Δικηγορική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης

  3. 2018

    Εγκατάσταση στα νέα γραφεία στην Πάφο, Κύπρος

Νεα & Δημοσιευσεις

error: All copyrights and trademarks as well as all other intellectual and proprietary rights of the photographs and articles in this website, are exclusively owned by their creators and any use, reproduction, advertisement, sale, lease, distribution, lend and/or exposition of the original or copy thereof without prior consent is strictly prohibited and shall give to their creator the right to demand legal damages in a Court of Law in accordance with the Laws of Cyprus and any other International Laws in force