Αρχή

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Γιάννης Papazacharia LLC είναι μια νομική εταιρεία με έδρα την Πάφο, Κύπρος, πάντα δεσμευτεί για την αριστεία και να αφιερωθεί σε υψηλά πρότυπα. Ιδρύθηκε από τον Γιάννη Papazacharia το 1988, η εταιρεία έχει συνδέονται γραφεία στη Λεμεσό, η Κύπρος και η Αθήνα, η Ελλάδα με συνεργάτες σε πολλές άλλες χώρες, όπως η Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία.

Προσφέροντας εξατομικευμένες συμβουλές και λύσεις για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών μας, έχουμε δεσμευτεί για την παροχή νομικών υπηρεσιών σε οικονομικά αποδοτικό και εξοικονόμηση χρόνου βάση.

αυξανόμενη πρακτική της εταιρείας παρακολουθεί στενά τη μετατροπή της Κύπρος σε περιφερειακό επιχειρηματικό κέντρο και τις επιχειρήσεις κομβικό σημείο για την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να δώσουμε σαφείς, πρακτικές συμβουλές και να απολαύσουν μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας βασίζεται σε πολλά χρόνια εμπειρίας μας, βαθιά γνώση των νομικών και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.